• Teunis, meer dan gewoon.

Vaste telefonie

Vaste telefonie

Vertrouwd bellen vanaf uw vaste toestel.

Veel mensen zijn vanuit vroeger nog gewend om te bellen via een vaste telefoonlijn. Met de komst van mobiele telefoondiensten en digitale oplossingen ligt het steeds minder voor hand om te werken met vaste telefonie. Echter kan de betrouwbaarheid van vaste telefonie en werken zonder afhankelijk te zijn van een smartphone of digitale oplossingen soms nog een gevoel van vrijheid opwekken. Vaste telefonie is daarmee nog steeds veelgevraagd product.

Voordelen van VoIP telefonie:

 • Veel lagere investeringskosten
 • Voordeligere tarieven
 • Flexibel en schaalbaar
 • Integratie van vast en mobiel
 • Toekomstvast
 • Betere belkwaliteit
 • Meer communicatiemogelijkheden

Vast bellen gaat tegenwoordige steeds vaker via het internet. Bellen via internet wordt ook wel Voice over IP (VoIP) genoemd. VoIP bellen gaat niet anders dan anders. Je telefoongesprekken lopen dan via (A)DSL, de kabel of glasvezel. Meestal kun je je oude telefoon en je nummer gewoon behouden. Bellen via internet is tegenwoordig zeer betrouwbaar. Er is nauwelijks nog sprake van vertragingen en/of storingen.

Al met al hebt u meer vrijheid en mogelijkheden dan via het ISDN-netwerk.

KPN EEN MKB

Met KPN EEN komen internet, vast bellen en mobiel bellen samen als oplossing voor uw bedrijf. We bieden u een flexibel contract waarbij u zelf kiest welke modules u nodig hebt. Hierdoor is uw contract gemakkelijk aan te passen. U beheert alles zelf en betaalt een vast bedrag per maand.

Met KPN EEN MKB kiest u uit:

 • KPN EEN MKB Internet
 • KPN EEN MKB Vast Bellen
 • KPN EEN MKB Mobiel
 • KPN EEN MKB Vast-Mobiel

Meer over KPN EEN MKB

KPN EEN MKB biedt u als ondernemer extra toegevoegde waarde. Denk bijvoorbeeld aan flexibiliteit: u kiest de oplossingen die u nodig hebt en verhoogt of verlaagt het aantal gebruikers als dat nodig is. Verder verhoogt het de efficiëntie van uw organisatie, omdat het de samenwerking op kantoor, onderweg en bij thuiswerken bevordert. Ook verbetert het de bereikbaarheid van uw organisatie. Daarnaast biedt het u gebruiksgemak en overzichtelijke kosten.

KPN biedt u internet via de beste infrastructuur van Nederland. U kunt rekenen op een stabiele en een betrouwbare verbinding. Met onze garanties op beschikbaarheid en hersteltijd weet u zeker dat uw bedrijf altijd online en bereikbaar is. Dat zorgt voor een grotere klanttevredenheid.

Vast Bellen biedt u veel flexibiliteit. U bepaalt namelijk zelf welke functies en opties u gebruikt. Bovendien vergroot u de efficiëntie van uw bedrijf, omdat u beter bereikbaar bent voor uw klanten. Verder weet u precies wat u voor Vast Bellen betaalt. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

KPN EEN MKB Mobiel biedt u flexibiliteit: u kiest voor iedere medewerker het mobiele abonnement dat het beste bij zijn of haar bel- en internetgedrag past. U weet qua kosten precies waar u aan toe bent. Verder kunt u alle abonnementen gemakkelijk uitbreiden met Voordeelbundels en Bedrijfsopties. Bovendien kunt u altijd rekenen op het betrouwbare netwerk van KPN.

Met Vast-Mobiel van KPN EEN MKB worden de mobiele telefoons van uw medewerkers onderdeel van de mogelijkheden van Vast Bellen. Alle gesprekken lopen via de telefooncentrale. Verder zijn er met de MijnGesprek app extra functionaliteiten beschikbaar. Bijvoorbeeld doorschakelen en deelnemen in een belgroep. Ook stelt iedere medewerker hiermee zijn eigen beschikbaarheid in.

De mogelijkheden zijn:

 • Niet storen
 • Doorschakelen
 • Voicemail

Met Vast-Mobiel is uw bedrijf beter bereikbaar voor uw klanten. Dit zorgt voor een grotere klanttevredenheid. Bovendien biedt het u flexibiliteit om naadloos te schakelen tussen het vaste en mobiele toestel van uw medewerkers.